UT TIPSAR!

Allt från nöjen till stilla reflektion

RMVK_webCoverbandet Rött Me´ Vita Knutar spelar i Åseda till helgen, foto: Markus Nico Nikula


Allhelgonahelgen är ett perfekt tillfälle att reflektera, vistas ute i skogen, höststäda i trädgården och göra mysigt inomhus med nya inredningsdetaljer. För den som vill ha mer fest och glamour finns både filmer, revy och livespelning på schemat.

I helgen är det dags för årets Bondfilm, Spectre, att gå upp på filmduken i Åseda liksom Hotell Transylvanien 2. Samtidigt pågår Film i Glasrikets nionde filmfestival för fullt i Uppvidinge med en rad filmvisningar i Norrhult, Alstermo, Sävsjöström och Fröseke. Revygänget i Spånarna fortsätter med sin succéföreställning ”Spånarna spånar ur” och på Bistro 4 är det halloweenpub med livespelning av ”Rött Mé Vita knutar”.
Älgjakt och höststädning i trädgården står på schemat för många och i butikerna är höstens och vinterns nyheter på plats med gott om inspiration – både när det gäller heminredning, modekonfektion och uteliv. I Uppvidinge Tidnings oktobernummer hittar du gott om inspiration!

Alla helgonahelgen är för många en tid för reflektion och församlingarna i Uppvidinge pastorat erbjuder gravsmyckningskaffe och minnesgudstjänster. Läs även Anette Lindgrens höstkrönika om höstsmyckning och personliga möten.

Ni har väl inte missat oktobernumret av Uppvidinge Tidning? Vi bjuder på 32 sidor fyllda med annonser, nyheter och evenemang från bygden samt hela 9 sidor extramaterial i nätversionen. Både A- och B-delen hittar du på http://www.uppvidingetidning.se, både i digitalt tidningsformat och som pdf-fil.

Trevlig helg! /Louise