UT TIPSAR!

Nytt år med Uppvidinge Tidning

Vi hoppas ni har haft sköna vinterdagar och fina jul- och nyårshelger. Nu är arbetet med årets första Uppvidinge Tidning, som kommer ut i slutet av vecka 4, i full gång. Det är det 35:e året som din lokala gratistidning dimper ner i brevlådorna. Vi ser fram emot den 35:e årgången och att under 2024 kunna fira 35-årsjubileum!

Tidningen delas precis som tidigare ut med PostNord, som numera har tvådagarsutdelning – det vill säga två dagar på sig att dela ut månadens tidning. Och som vanligt finns hela tidningen att läsa även digitalt, här på webben eller via Issuu.

Saknar du tidning någon månad finns det extra exemplar i receptionen på Uppvidinge kommun och på Hotell Olof, Linas Café & Butik, Kafferosteriet Tadah och Alstermo Folkets hus.

Vi ser fram emot ett nytt, spännande och fint 2023 tillsammans med er!
/Redaktionen