UT TIPSAR!

LÄS SENASTE NUMRET

Det senaste digitala numret av Uppvidinge Tidning innehåller 46 sidor med lokala annonser och information från bygden. Här hittar du butikserbjudanden, månadens evenemang, nyheter från företag och föreningar samt aktuell samhällsinformation.
Trevlig läsning! (För fullskärmsläge i Issuu, tryck på den streckade fyrkantssymbolen nere i högra hörnet av läsaren) Hela 10 sidor BONUSMATERIAL i e-upplagan!  Se sidan 37 och framåt,>>>
MAT & DRINKAR – MINGEL – BÖCKER & KONSTMINGEL & BLOMMOR 

ÅSEDADAGEN & UPPVIDINGETRAMPETPREMIÄR FÖR GÄSTISCRUSINGMINGELTRUCKMEET MED LIVEBANDNOSTALGIDAGAR & BYALOPPSMÅLANDSOPERA & ZIPLINE ASSERGÅRD TILL OLSMÄSSANALSTERMODAG – SOMMARKONSERT – SKOG &/ NATURRESETIPS MAKEDONIEN

SAMHÄLLSINFORMATION:
Uppvidinge Kommun s. 28-31  –  Svenska Kyrkan s. 18-19