MINGEL UT TIPSAR!

Succé för Dukat samtal

dukat-samtal-4

När Maria Emilsson bjöd in till Dukat samtal med Kristian Rautio blev det fullt hus på Linas Butik & Café i Åseda.

Maria Emilsson från Bilda Syd har dukat upp till samtal på Linas Butik & Café i Åseda under hösten. Först ut i intervjustolen var Gunilla Bergfeldt och igår avslutades programmet med Kristian Rautio. Nu lovar Maria Emilsson och Carolina Kroon en fortsättning till våren och de tar gärna emot förslag på önskegäster.

”Dukat för samtal” startades på Rosdalabutiken och när Carolina Kroon flyttade verksamheten till Åseda följde samtalen med. Att väva in livsberättelser med musik och fika är ett koncept som har uppskattas och Maria Emilsson, som är en mycket duktig samtalsledare, har nu hunnit intervjua många intressanta profiler i Uppvidinge. Först ut i samtalsstolen i höst var Gunilla Bergfeldt från Bergfeldts Frisörer och igår var det Kristian Rautio från Hälsans Hus.
-Det har varit intressanta och personliga samtal med många kloka reflektioner. Gunilla pratade om att det, trots över 20 års erfarenhet, ändå var de enklaste bassysslorna som till slut gav ringar på vattnet. Idag arbetar hon över hela världen som kursledare men friserar även på salongen i Älghult. Kristian Rautio pratade bland annat om attityder och inställningar, hur positivt tänkande är avgörande för hur vi löser problem och hanterar motgångar i livet, berättar Maria Emilsson.
Positivt tänkande, hög servicekänsla och en stark vilja att prestera på topp verkar såväl Gunilla som Kristian ha gemensamt liksom en stor portion ödmjukhet. Båda två delade med sig av sitt liv och sin musik under Dukat samtal.

Vem vill du se i samtalsstolen till våren? Skicka gärna in namnförslag via talongen nedan.
[contact-form to=’louise@uppvidingetidning.se’ subject=’Dukat samtal’][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Meddelande’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

MINGELBILDER FRÅN DUKAT SAMTAL:
dukat-samtal-16 dukat-samtal-15 dukat-samtal-12 dukat-samtal-9 dukat-samtal-8 dukat-samtal-6 dukat-samtal-1 dukat-samtal-18