NÄRINGSLIV SKÖNHET UT TIPSAR!

Bergfeldts Frisörer – Årets Frisörföretag i Sverige 2015

Bergfeldts Frisörer
Den mest prestigefyllda tävlingen inom frisörbranschen i Sverige hölls i helgen och Bergfeldts Frisörer från Älghult kammade guld när de knep den åtråvärda utnämningen ”Årets Frisörföretag 2015”.

För syskonen Gunilla och Greger Bergfeldt har det varit intensiva dagar. I helgen var de med på Årets Frisörgala samt Guldfesten i Kalmar och kammade hem full pott. Årets Frisörföretag i Sverige och Årets Hantverkare i Kalmarregionen. Bara att bli nominerad och därefter uttagen som en av tre finalister till årets stora gala är en bedrift och i helgen klev Bergfeldts Frisörer hela vägen upp på guldpallen och placerade därmed Småland, Uppvidinge och Älghult i frisörbranschens ”Hall of fame”.

LÄS MER om Bergfeldts Frisörer i senaste Uppvidinge Tidning