UT TIPSAR!

Mamma Mia, Carmen och Olsmässa

Snart är fotbolls-VM över för den här gången men redan nästa vecka väntar nya festligheter. Den efterlängtade och kritikerrosade Mamma Mia – Here we go again visas på folkbiografen i Åseda, det blir operapremiär för Carmen i Åseda Folkets park. Dessutom närmar sig årets Olsmässa med stormsteg. 

Det har varit en alldeles fantastisk sommar med mycket sol och värme. Efter midsommarfirandet har det varit ett minst sagt späckat festschema med fotbollsfeber, loppis, sommarmusik, truckmeet och friluftsteater i Hasselbacken och många andra aktiviteter. Stämningen fortsätter att vara på topp och stor folkfest väntas även nästa vecka då det är efterlängtad premiär på Mamma Mia – Here we go again. Åseda Folkets Hus visar sammanlagt fyra föreställningar med start onsdag 18 juli. Boka biljetter redan nu! Dessutom är det premiär på Smålandsoperans uppsättning av Carmen i Åseda Folkets Park.
Mer information och köp av biljetter hittar du på Smålandsoperans webbsida >>> 
Tag även chansen att vinna biljetter till Carmen, här >>>

Sedan är det bara att ladda om! Torsdag den 26 juli drar Olsmässan igång med fullspäckat tredagarsprogram som förvandlar Åseda centrum till ett festivalområde med liveband och aktiviteter för hela familjen. I nästa nummer av Uppvidinge Tidning, som utkommer den 25 juli, hittar du allt om sommarens fester.