UT TIPSAR!

Miljonvinst till Uppvidinge

Foto: Adam Wrafter / BILDBYRN / Cop 233

Drömvinsten på Lotto utlöste miljonregn över Sverige och en av miljonvinsterna går till Uppvidinge.

I och med att Drömvinsten på Lotto, otroliga 208 358 976 kronor, i går föll ut i Partille aktiverades också Miljonregnet för första gången.
– Det är fantastiskt roligt att Drömvinsten i går gick ut för första gången sedan september 2016! Därmed aktiverades också Miljonregnet för första gången och vi delade ut ytterligare sju miljonvinster, vilket känns otroligt kul! Grattis Sverige, säger Svenska Spels Vinnarambassadör Pierre Jonsson i ett pressmeddelande.

Miljonregnet innebär att de rader som hade 6 rätt plus ett tilläggsnummer på den dragning där Drömvinsten föll ut, Lotto 2, och som egentligen skulle belönas med 45 131 kronor, i stället belönas med hela en miljon kronor.
– Det här är något som vi införde i höstas och vi har väntat på att Drömvinsten ska falla ut så att vi också kan få dela ut extra miljoner till landets Lottospelare. Och det är väldigt roligt att vi nu kan gratulera ännu fler spelare som blir Lottomiljonärer, säger Jonsson.

Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson. Foto: Adam Wrafter / BILDBYRN / Cop 233

Miljonregnet föll ut på sju olika platser över hela landet, varav en miljonvinnare återfinns i Uppvidinge. Samtliga platser:
Umeå – Raden spelad på svenskaspel.se
Uppvidinge – Raden spelad på svenskaspel.se
Trollhättan – Raden spelad hos KungsFrukt på Kungsgatan
Landskrona – Raden spelad hos City Gross på Drottninggatan
Varberg – Raden spelades på svenskaspel.se
Vaxholm – Raden spelades på svenskaspel.se
Stockholm – raden spelades på svenskaspel.se
Svenska Spels vinnarredaktion kommer nu försöka få kontakt med de spelare som lämnade in miljonregnsraderna och ber om att få återkomma med mer information om vinsterna.
– Nu samlar vi trupperna och laddar för att ge ett riktigt roligt besked till alla nya miljonvinnare, avslutar Pierre Jonsson pressmeddelandet.