HEM & TRÄDGÅRD KULTUR & KONST MUSIK & NÖJE

Husvisning, konsert och nostalgi

Husvisning i Marskog

På lördag, den 10 juni, har Christina Grijps stiftelse visning av det nyrenoverade huset i Marskog, strax utanför Älghult. Huset ska hyras ut och kommer att vara klart för inflyttning under sensommaren. LÄS MER >>

Det har övats för fullt inför söndagens stora sommarkonsert i Hasselbacken. (Foto Uppvidinge Tidning)

Sommarkonsert i Hasselbacken

På söndag, den 11 juni, blir det unik sommarkonsert i Hasselbacken med Älghult Uppvidinge Musikkår, Uppvidinge Drill & Dans, ungdomskören VOX och lokala sång- och instrumentsolister. Konferencierer under dagen är inga mindre än Siw Carlsson och Göran Carlsson. LÄS MER  >>

Nostalgidagar i Virserum

Under hela helgen andas det nostalgi i Virserum, när den femte upplagan av ”Smalspårets nostalgidagar” går av stapeln 10-11 juni. Det blir moped- och traktorrally, veteranpolisbilar, barnunderhållning med Pettson & Findus och klassiskt kafferep med sju sorters kakor. Missa inte att det går att ta en tur med nostalgitåg och SJ veteranbuss mellan Åseda och Virserum under nostalgidagarna. LÄS MER >>