MOTION & FRISKVÅRD MUSIK & NÖJE

Marknad, tivoli och familjefest

Samuel Edvardsson arrangerar motionslopp i Lenhovda, till förmån för prostatacancer. (Foto Uppvidinge Tidning)

På lördag är det provsmakningsdag på Café Olof i Åseda samt marknad och barntivoli i Ramkvilla med start klockan 09.00. Ett par timmar senare öppnar festivalområdet i Sjöparken i Lenhovda och klockan 12.00 går starten i Mustaschloppet.  Ni har väl inte missat att anmäla er till loppet?

Samuel Edvardsson, som är uppvuxen utanför Klavreström, bor numera i Lenhovda och är delägare i byggföretaget MG Bygg. På lördag bjuder han in till en stor folkfest i Sjöparken med syfte att samla in pengar till prostatacancerforskning samt Proliv i Växjö.

Förutom motionsloppet, där alla åldrar kan delta, blir det även ett stort evenemangsområde med tävlingar och familjeaktiviteter. Lokala utställare från olika branscher kommer att medverka, bland annat kommer Lantmännen Maskin att visa traktorer och Larssons Bilverkstad ordnar bil- och motorcykelutställning. På kvällen blir det öltält och rockscen med coverduon Pelle & Johan från Vetlanda och i Borgen bjuder Bengt-Ingvarz upp till dans.

LÄS MER i senaste Uppvidinge Tidning >>

På söndag blir det vårkonsert i Lenhovda kyrka med efterföljande grillfest. Mer om sommarens musikprogram och evenemang i Uppvidinge pastorat hittar du i senaste Uppvidinge Tidning. LÄS MER >>>