TILLBAKABLICK UT TIPSAR!

Uppvidinge Tidning fyller 25 år!

jubileumsvinjett

blombukett_web25-årsjubileum!

Uppvidinge Tidning firar 25 år som annons- och informationstidning i Uppvidinge med omnejd. Det kommer vi att fira under året med läsartävlingar och utlottningar – Välkommen att följa med på vår jubileumsresa!

Vad skulle du vilja läsa mer om i Uppvidinge Tidning under 2014? Kom gärna med förslag. Har du någon person som du skulle vilja lyfta fram genom ett personligt reportage i Uppvidinge Tidning? Tipsa oss! Vill du skicka gratulationer till någon på födelsedagen eller få ditt bröllopsfoto publicerat? Mejla oss.

Du vet väl om att du numera även kan boka och få din dödsannons, sorgtack och minnesannons publicerad i Uppvidinge Tidning under rubriken Personligt? Boka genom din begravningsbyrå.

Vi ses i Uppvidinge Tidning 2014!

DSC_0759_web/Louise Wargklev, ansvarig utgivare

UT_brevlogga_web

 

25-årsjubileum!

VI FINNS I BREVLÅDAN & PÅ NÄTET
1989-2014 – 25 år i UPPVIDINGE