EVENEMANG UT TIPSAR!

Vernissage hos FörSmaken

Idag lördag den 24 april bjuder konstnär Göran Ottosson från Vetlanda in till vernissage på FörSmaken i Åseda.

Det blir finstämda tavlor i akvarell och olja med natur- och landskapsmotiv när Ottosson ställer ut för första gången hos Ewa Wallmark på FörSmaken, men inte första gången i Åseda, hans konst kunde ses hos Gränslösa på en utställning för ett antal år sedan. Göran har fått sin konstnärliga utbildning vid KV:s konstskola i Jönköping, i övrigt har han studerat på egen hand och är idag konstnär på heltid. Vid sidan av sitt måleri håller han ett flertal studiecirklar och tar ofta emot beställningar från kunder. 2009 firade Göran Ottosson 20 år som konstarbetare med en stor utställning i Folkets Park i Vetlanda med många lokala motiv, och vid utställningen i Åseda har han lovat att det kommer att bli lokala motiv även där. Utställningen pågår från 24 april till och med 22 maj så det finns gott om tid att njuta av Görans vackra konst.