Uppvidinge Tidning » 5 juli, 2018

Daily Archives: 5 juli, 2018

UT TIPSAR!

Finalhelg för Bravaderna i Hasselbacken

Published by:

Sommarteatern Janssons Bravader har gjort succé i Hasselbacken. Nu laddar Glada Bravader för den sista finalhelgen med föreställning både fredag, lördag och söndag.

För alla er som missade Janssons Bravader förra helgen finns nu återigen en chans att uppleva högklassig amatörteater när den är som bäst. Att gänget är samspelta efter flera års gemensamma uppsättningar råder det inga tvivel om och spelarglädjen lyser om skådespelarna. Scenen med de välgjorda kulisserna gör att alla i publiken ser väl – även de som sitter i slänten med medhavd picknickfilt. Och den natursköna inramningen med  kaffeservering med flera sorters kakor, grilltallrik med möjlighet att ta en öl eller ett glas vin samt varmkorv med bröd ger en fantastisk folkparkskänsla. Kom i tid så ni hinner njuta av lite mat innan föreställningen – serveringen öppnar två timmar innan teaterridån går upp.

Biljetter finns att köpa via Biljettkiosken.se, i lokala ICA-butiker eller i entrén. Missa inte chansen att se årets sommarteater – många skratt utlovas!
Helgens föreställningar: fredag 6/7 kl 18.00, lördag 7/7 kl 15.00, söndag 8/7 kl 15.00
Entré, café och grillbuffé öppnar två timmar före föreställningarna.

MINGELBILDER från premiären av Janssons Bravader i Hasselbacken hittar du i nästa Uppvidinge Tidning, som utkommer den 25 juli.