Uppvidinge Tidning » Blog Archives

Author Archives: Louise

UT TIPSAR!

LÄS SENASTE NUMRET

Published by:

Uppvidinge Tidning fyller 30 år. Med samma lokala fokus 1989 som 2019 hittar du massor av lokala nyheter, aktuella evenemang och samhällsinformation.
Trevlig läsning!
(För fullskärmsläge i Issuu, tryck på den streckade fyrkantssymbolen i läsaren) 

JUBILEUMSTÄVLING >>>
HANDLA HEMMA-KVÄLL I ÅSEDA  – Vinn en middag för 2!

SAMHÄLLSINFORMATION:
Svenska Kyrkan s. 12-13  –  Uppvidinge kommun s. 21-23

EXTRA BONUSMATERIAL Se sidan 25-32
Mingelbilder från Midvinterkonsert  –  Mottagning av ny kyrkoherde – Hobbylokalen HerråkraAktivitetsklubbenSkogsnyheter – Vårinspiration

UT TIPSAR!

Anmäl er till Byaloppet

Published by:

Ni har väl inte missat att anmäla er till byaloppet? På lördag klockan 12.00 går startskottet till den femårsjubilerande triathlontävlingen i Näshult och Stenberga. 200 meter simning i Searpssjön i Näshult, 1 mils cykling från Näshult till Stenberga och 4,3 kilometer (junior 2 kilometer) löpning i Stenberga. Vid målgången blir det utlottningar samt aktiviteter och kvällen avslutas med en byaloppsfest.

Testa dina gränser, utmana dina vänner och överträffa dig själv. Byaloppet passar både för vardagsmotionären och för den vältränade. Loppet är en triathlon som startar med simning i Näshult, fortsätter med cykling till Stenberga och som avslutas med löpning i Stenberga. Du som inte orkar springa hela sträckan kan självklart gå. Är ni ett kompisgäng, en familj eller arbetskamrater som vill delta tillsammans så kan ni dela upp sträckorna mellan två eller tre personer. Anmäl er i så fall till Byastafetten. Allt händer i vacker och kuperad terräng. Anmäl dig idag!

Anmälningsuppgifter hittar du på Byaloppets facebooksida eller  Byaloppets webbsida
Avgiften för att deltaga är 300 kr för vuxen och 150 kr för barn och ungdom upp till 15 år. Byastafetten kostar 300 kr/lag. I detta ingår startavgift, nummerlapp samt deltagande i utlottning av fina priser. Längs vägen kan du också fylla på energi vid våra depå-stopp. Hämtning av startpaket lördag kl 10.00-11.00 ANMÄLAN • Hämta och fyll i ”Anmälan 2018” på hemsidan byaloppet.n.nu. Spara och maila dokumentet till byaloppet@hotmail.com  • Betala in deltagaravgiften på bg 591-5475 (Byaloppet). Glöm inte att uppge ditt namn vid betalning. Anmälan gäller inte förrän betalning har kommit in till Byaloppet. OBS! Vid anmälan efter 6/8 kostar det 50 kr extra. • I samband med att ni anmäler er godkänner ni att Byaloppet publicerar ert namn och tid i deltagarlistor inför start och vid mål. Efter anmälan får du all information du behöver för att delta. Om du inte deltar är du välkommen som publik. Vid målområdet bakom Näverbyn i Stenberga kommer det att finnas information och aktiviteter.